Gelegenheidslied is onderdeel van www.arnyz.nl en trendsetter/ marktleider op het gebied van professionele op maat geproduceerde songs.

 

 

 

Home

luisteren

werkwijze

studio

contact

Een fantastisch uniek en exclusief cadeau voor het leven...!

 

 

   
 

 

Geboortelied

Voor een een moeder is er niets intenser dan de de geboorte van haar kind. In dit fragment van het lied kunt u de gevoelens en beleveningen die een moeder (en vader) ervaren bij de geboorte van haar kind meebeleven. Het hartslagje bij een echo, de flarden van een gesprek met de verloskundige het geluid van het babyspeeltje; de reis naar de grote wereld worden muzikaal prachtig verwoord en zal u diep beroeren.

 

 

 

Voorbeeld geboortelied (luisteren, 2,3 Mb)

 

 

 

Volwassen kindersong ( Verjaardags) lied

Een fantastisch leuk en origineel kado voor een kinderverjaardag is bijvoorbeeld een speciaal lied met een thema. (voorbeeld: Stan de Politieman) Dit lied sluit volledig aan bij de belevingswereld van het kind van 6 jaar, en geeft het kind alle ruimte op te gaan in zijn levendige fantasie. Dit nummer is al heel wat beluisterd, ook in de klas op school!

 

 

Wij zijn twee broertjes

Een ander voorbeeld van een leuk en vrolijk kinderlied is een lied waarbij beide broertjes, de hoofdrol spelen. Saamhorigheid en speelsheid, samen op avontuur. Trots en blij dat ze dit beide uit volle borst meezingen!

 

 

Een bruiloftslied

Een vaak gehoord en meegezongen lied is het bruiloftslied. Vaak op een bekende melodie op het bruiloftsfeest.. Maar juist een speciaal gecomponeerd lied (tekst en muziek) is natuurlijk een bruiloftslied, maar dan wel veel origineler. Bovendien een zeer speciaal en buitengewoon uniek cadeau.
Bijkomend voordeel is dat er vaak tijd genoeg vantevoren om e.e.a. te realiseren en is er meestal gezamenlijk gemakkelijker wat budget te realiseren. Wellicht speelt de band op de feestavond dit lied wel, en kan het bruidspaar het LIVE beluisteren; of wellicht zingt de bruid of bruidegom wel toe; of andersom natuurlijk!

 

Liefdeslied

Ook een heel intens gevoel kunt u leggen in een speciaal liefdeslied voor de man of vrouw van uw dromen. Weer eens wat anders dan een bosje rode rozen?
Dat zeker! U kunt de tekst aanleveren en laten bewerken, en een bekende melodie uitzoeken of een origineel laten componeren.

Bent u die dag toch niet zo goed bij stem, dan kunt u zich natuurlijk laten bijstaan door een van onze professionele zangers of zangeressen. U kunt daarna wellicht meezingen, op de achtergrond. Of wellicht kunnen de technici in onze moderne studio uw vocalen nog wat bijschaven. Marco Borsato zingt ook niet alles ineen keer in hoor!!

 

Schoollied/Verenigingslied

Respect voor elkaar, samen spelen, samen delen, niemand wordt gepest.Zie hier de boodschap die het schoollied uitdraagt. Het lied kan worden geschreven (en opgenomen) door leraren, kinderen en ouders. De identiteit van de school wordt hierdoor benadrukt. Het schoollied is daarmee het visitekaartje van de school. Alle schoolkinderen zingen, samen met de leerkrachten, uit volle borst mee.Doet het altijd goed op feestelijke bijeenkomsten en tijdens schoolsportwedstrijden tegen andere scholen! Ook verenigingen, en clubs delen vaak een gemeenschappelijke liefde, namelijk bezigheid van de vereniging/club zelf.Ook hier zijn er vele mogelijkheden.

 

Eigen Kroeglied / Feestlied / Carnavalslied?

Een heel vrolijk gebeuren voor de Hollandse liefhebbers. Frans Bauer is erg populair maar ook de carnvaleske Havenzangers doen het immer nog goed. Uw vereniging een eigen lied, of uw eigen kroeg? U verkoopt de cd's of geeft ze weg bij 25 consumpties? U laat e.e.a. zelf ook nog sponsoren op uw cdhoesje? Prima toch?


 

Afscheidslied

Een heel waardevol en intens gevoel kunt u terughoren in een afscheidslied, geschreven en gezongen door een jonge vader, die zijn eigen vader (en opa) toezingt.Ook dit hoort bij het leven, en juist zo'n lied kan erg bijdragen tot het verwerken van de gevoelens die een groot verlies met zich meebrengt. Zo'n lied moet wel vaak op korte termijn gerealiseerd worden, en dat is soms wat minder eenvoudig. Daarom zijn reeds een paar liederen reeds geheel gecomponeerd. De tekst wordt binnen een dag geschreven en na uw goedkeuring door onze zangers/zangeressen direct ingezongen.

 

 

Voorbeeld verjaardagslied 2 ((luisteren, 1,35 Mb)

í
Voorbeeld verjaardagslied 1(luisteren, 2,49 mb)

 


Een bruiloftslied

 

Een voorbeeld van een liefdeslied TOPKWALITEIT, -)

 

Een schoollied?


Een dancenummer

 

 

Een afscheidslied (1,06 Mb)

       
       

 

(c) 2005 TUNE! www.gelegenheidslied.nl | Ontwerp: TUNE! Design | Sitemap | Disclaimer | Contact